Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Drayton Bird
Dnevnik guruja
Komentarji:   6 26.05.2008

Jutri bo Drayton Bird nastopil v Ljubljani, v sredo pa v Zagrebu. V Slovenijo je prišel že v nedeljo. Jaz veliko sprašujem in poslušam. In tudi malo snemam ... da ne bi kaj pozabil.

birdpodpisuje

Današnji marketinški lekciji: Prvič, družite se z ljudmi, ki vedo več od vas.

In drugič ... kako recimo praktično brez nič povečati vrednost izdelka? Kot vidite Drayton podpisuje knjige. 50 knjig z njegovim podpisom, bom nekam varno spravil in jih ob pravi priložnosti ponudil kupcem. Se strinjate, da so knjige s podpisom avtorja vredne več?

Vse kar je težko dobiti, je več vredno. Zato se "limited editions" dobro prodajajo. Praktično vsako podjetje lahko ponudi kakšno omejeno serijo, mar ne?


Komentarji:

27.05.2008 @ 10:33 Srečko
G. Aleš, sprašujete:
"Se strinjate, da so knjige s podpisom avtorja vredne več?"
Nikakor - sam larifari. Važna je vsebina!
Nasprotno se pa s trditvijo, da so stvari, ki jih je težko dobiti tudi več vredne, v celoti strinam.
27.05.2008 @ 13:51 Gregor
Osnovni problem, s katerim se ukvarja eknomija - pomanjkanje dobrin. :)
27.05.2008 @ 16:11 Aleš Lisac
Srečko, ne strinjam se z vami.

Na moji polici je knjiga "My Life", avtor Bill Clinton. Bi imeli vi raje podpisano knjigo, ali navadno brez predsednikovega podpisa? :)
27.05.2008 @ 16:59 Srečko
Tudi bivši predsednik ZDA, pa naj bo katerikoli, name s svojim podpisom v knjigi ne bi naredil takšnega vtisa, da bi šel knjigo kar na vrat - na nos kupit.
Sicer pa, ko sem v knižnici ne gledam na založnika (DZS ali MK ali Lisac&Lisac), zame je na 1. mestu kaj bom z določeno vsebino pridobil oz. kako mi bo koristila. Všečnost je postranska zadeva. Vsaj zame.
No ja, če na stvar gledamo z marketinškega stališča, je zadeva pač drugačna, to se pa strinjam :-)))))))
27.05.2008 @ 22:51 Sašo
Ali so podpisane knige vredne več?
Seveda da so, to je skoraj tako kot da bi se slikali s samim avtorjem ;)

Poleg tega se strinjam, da lahko podpisana kniga precej dvigne vrednost knjigi, če je pa število knjig omejeno pa toliko bolj.


LP, Sašo

p.s.: Aleš, zanima me če imaš podpisano knjigo My Life od Billa Clintona?
31.05.2008 @ 23:37 Aleš Lisac
Zvone, bravo! Saj ni pomembno kdo je bil prej ... pomembno je, da je nasvet dober. Niti Japec niti jaz si nisva izmislila vseh modrosti tega sveta.
Sem pa z Japcem Jakpinom posnel zanimiv interjvu za moje VIP naročnike. Tudi v tem interjvuju je govoril o tem, da se je potrebno družiti s pametnejšimi od sebe. Mislim, da sem se tudi jaz nekaj naučil od Japca Jakopina. Kot rečeno, družiti se je potrebno z ljudmi, ki vedo več.
na vrh