Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Nogomet, nogomet, nogomet ...
Dnevnik guruja
Komentarji:   3 21.05.2008

Sam sem strasten nogometaš. Ko sem bil majhen sem sicer sanjal da bom pilot, ampak leteti sem se naučil in želja je malo popustila. V finalu lige prvakov pa še nisem igral. Ampak sanjam pa velikokrat o tem …

No pravkar gledam tekmo United : Chelsea in trenutno je 1 : 1. Današnji večer je pri nas doma torej nogometni večer. Žena je naredila super večerjo, mož pojedel, otroka sta šla spat. In sedaj jaz v miru gledam nogomet, žena pa v banji telefonira. Skratka idealen družinski večer. :)


Pa spregovorimo še kakšno o marketingu. Današnji nasvet je preprost.

nogomet1

nogomet2

nogomet3

Dobri prodajalci se vključijo v pogovor, ki med strankami že itak poteka. Prodajalci televizorjev vedo, da se mnoge potencialne stranke trenutno pogovarjajo o nogometu. In vsaj trije prodajalci tehnične robe so na oglasih uporabili nogometaše.

Vsi ti, ki nogomet uporabljajo za povečanje prodaje, sledijo pravilu: »vključite se v pogovor, ki med strankami že itak poteka«. Če se pridružiš pogovoru, ki že poteka, seveda lažje vzbudiš pozornost.

Komentarji:

22.05.2008 @ 21:45 Franci
Pošteno, biti pilot pa verjetno ni kar tako ;)
Z kakšnimi pa kaj letite? Cestne kot so v Lescah recimo ali bolj jadralna letala?
23.05.2008 @ 11:57 Aleš Lisac
Franci, slika pove približno toliko kot 986 besed ... :)
23.05.2008 @ 18:19 Alex
Meni je pa dobra zadnja reklama; ta ko Cime(Cimerotič) vleče plazmo v parku,kjer so zdolgočaseni ¨fani¨, potem pa žonglira z žogo..nekak se mi zdi narejena z občutkom, ni nekakšno poveličevanje ¨nogometnih zvezd¨kot imam to občutek pri tujih Tv reklamah
na vrh