Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Intervju
  Poglejte kratek intervju z mano. Nekaj tem iz intervjuja:   Kaj narediti za povečanje prodaje? Kako pripraviti prodajalce, da bodo ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Brezplačen WC
Dnevnik guruja
Komentarji:   1 18.05.2008

Kako do več javnih stranišč?

freewc

Slika je z vhoda v eno boljših restavracij v poljskem mestu Lodz. Restavracija ima na vhodu ta napis, ker vse restavracije, ki svoja stranišča odprejo za mimoidoče, mestu plačajo nižji davek.

Pa naj še kdo reče, da davčna politika ni pomembna … Davki še kako vplivajo na poslovne odločitve.


Dodaj komentar


Komentarji:

19.05.2008 @ 11:09 Srečko
"Davki še kako vplivajo na poslovne odločitve."
Se popolnoma strinjam. Dejstvo pa je, da bi se tu poleg javnih stranišč našla če cela gora dejavnosti, katerim bi lahko prisodili oznako "javno dobro".
G. Aleš, občutek imam, da boste morali te svoje primere dobrih praks obelodaniti še kje drugje, čeprav se da že z vašega bloga dosti naučiti...
na vrh