Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Kaj bi lahko rešilo Janeza Vajkarda Valvasorja pred bankrotom?
Ste vedeli, da je Janez Vajkard Valvasor poslal letak na več kot 300 različnih naslovov, dobil pa je le 9 pozitivnih odgovorov? Preberite, kaj je ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Direktni marketing je znanstvena disciplina
Državno prvenstvo v direktnem marketingu
Komentarji:   3 07.05.2008

Kaj v direktnem marketingu res deluje? Pravi odgovor lahko dobimo le s pomočjo testiranja. Na uradni strani državnega prvenstva v direktnem marketingu, smo dobili polfinaliste. Poglejte kdo so najboljši štirje! Sicer pa smo praktično prav vsi, ki smo ugibali ... zgrešili. Tudi na Neckermannu pravijo, da so jih rezultati presenetili. Ampak vsi skupaj smo se spet nekaj naučili. Spremljate državno prvenstvo v direktnem marketingu še naprej in se učite.


Komentarji:

08.05.2008 @ 10:38 TjashaG
Kaj res ni nihče uganil zmagovite kombinacije? :O
08.05.2008 @ 12:23 Ales Lisac
Mislim, da je 6 pravilnih odgovorov. Se pregledujemo.
08.05.2008 @ 18:52 Franci
Teli rezultati pa so bli presenečenje ;)
na vrh