Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Intervju
  Poglejte kratek intervju z mano. Nekaj tem iz intervjuja:   Kaj narediti za povečanje prodaje? Kako pripraviti prodajalce, da bodo ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Za konec smučarske sezone
Obujamo spomine
Komentarji:   2 06.04.2008

Takole sem se pred četrt stoletja odpravil na prvomajsko smučanje na Kanin. S prijateljem. Tudi on je šel z mopedom. Priznajte, da nama domišljije ni manjkalo. :)

smucar

Marketinška lekcija? Večina odločitev, ki jih ljudje (kupci) v življenju sprejmemo, ni racionalnih, pač pa čustvenih. Vsekakor odditi na smučanje z mopedom, ni racionalna odločitev. Je bilo pa fino in nepozabno. Čustva prodajajo! Še tako neumno (nakupno) odločitev si seveda lahko tudi racionalno razložimo. No, ja skoraj vsako. Tale moj podvig se verjetno ne da racionalno nikakor opravičiti. Da o tem, kako so naju gledali cariniki in policaji, ko sva skočila še v Gorico po nakupih, ne govorim ... In kako je bila moja mama vesela teh mojih podvigov ... :)


Dodaj komentar


Komentarji:

07.04.2008 @ 09:02 miro
Takšni "podvigi" so mi "všeč". V življenje vnašajo pestrost in seveda določene izkušnje, ki jih drugače ne bi imeli.
Jaz sem se pred slabimi tremi desetletji s kolesom podal po informacije o šolanju na akademiji. Saj niti ne bi bilo tako nenavadno, če ne bi bila najbližja ustrezna in dovolj dobra akademija v Pragi.
Kar nekaj lepih doživetij je bilo na poti (slabih se ne spomnim - no ja, enega, ko sem ob menjavi filma v fotoaparatu posnetega pozabil na ograji nekje v Avstriji).
07.04.2008 @ 10:34 Srečko
Hja, g. Aleš, dober podvig, ni kaj. Verjamem, da je bila mama vesela. Vi pa najbrž tudi niste bil razočaran. In še kakšna izkušnja za popestritev marketinških lekcij je prišla vmes...
na vrh