Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Direktna pošta letnik 1995
Obujamo spomine
Komentarji:   5 19.03.2008

Poglejte kaj je vaš guru napisal leta 1995. Zadeva je neverjetno dobro delovala. In bi po mojem tudi danes. Priznajte, da sem res dobro napisal. :) Prva in zadnja stran pisma, ki je prodajalo kot noro, v nadaljevanju novice.


prvastran

prva stran

drugastran

druga stran

Kot vidite je šlo za drugo pismo iz serije. Tekst je naravnost odličen. Kot bi se pogovarjal s prodajalcem. Na tole sem skoraj pozabil, danes pa sem brskal po arhivu in ... Ne zamerite mi preveč, ker se navdušujem nad lastnim izdelkom. :)

Komentarji:

19.03.2008 @ 12:14 ĐOMBA
Če bi bila vključena garancija: ob primeru, da vas ustavi policija zaradi prehitre vožnje in vas "radar detektor" ni opozoril, PLAČAMO KAZEN MI, ali bi se povečal odziv?

kako pa je bil ta detektor učinkovit v praksi?
19.03.2008 @ 12:20 Aleš Lisac
V praksi se zadeva kar dobro obnese. Samo hitro je potrebno pohoditi zavore, takoj, ko zapiska. Problem je v tem, da so lažni alarmi pogosti, zadevica piska tudi, ko ni policije.
21.03.2008 @ 15:09 Igor
"In bi po mojem delovala tudi danes"?!?

Aleš - odlično ste napisali prodajno pismo, izdelek je bil prav tako na mestu, a ne razumem zakaj ste prenehali s prodajo oziroma zakaj je ne bi obudil?

Seveda bi zadeva delovala - verjetno še bolj kot takrat - detektorji so boljši, cenejši, vi pa imate večjo bazo potencialnih strank kot leta 1995, pa še bolj vam zaupajo. Mislim, da pri nas tovrstni detektorji še niso prepovedani, gotovo pa več o tem veste sam.
24.03.2008 @ 01:24 Sašo
Ja ta napravca mi je precej znana, kolega jo je prinesel iz Amerike že kar dolgo časa od tega.
V poštev je prišlo, ker so zaznali radarske kontrole (stari sistem merjenja hitrosti), kar je bilo definitivno zelo v pomoč voznikom.

Je pa res, kot si že sam omenil, da je napravca prevelikokrat piskala, tudi ko ni bilo policijske kontrole.

Igor, na žalost ta naprava že dolgo ni več uporabna, saj imajo novejši sistem merjenja hitrosti (laser), kar pa po mojem ne more zaznati nobena naprava(za enkrat).


LP
24.03.2008 @ 09:07 Aleš Lisac
Novi radar detektorji delujejo mnogo bolje. Manj je lažnih alarmov in zaznajo vse radarske kontrole, tudi stacionarne kamere. Priporočam Escort Pasport 9500i ali kaj podobnega. Zadeva bi se tudi danes dobro prodajala, ampak ... :) Morda bi to naredil bolj za štos, da preverim, če staro pismo letnik 1996 še deluje. Danes prodajajo tudi motilce radarjev - peljete se mimo radarja in policistu se na radarju izpiše Error. he he. Ampak tale moj prispevek je bil na temo direktnega marketinga, pisanja dobrih prodajnih pisem, ne toliko o samem izdelku. Đomba, seveda, če bi dodali garancijo, bi prodali še več. Vendar pa je vprašanje, če bi se to izplačalo ... Vseeno mora imeti kupec detektor vključen. Pa tudi pravočasno mora pritisniti na zavoro. 100% zaščite ni, to piše že na kondomih.
na vrh