Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Intervju
  Poglejte kratek intervju z mano. Nekaj tem iz intervjuja:   Kaj narediti za povečanje prodaje? Kako pripraviti prodajalce, da bodo ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Donald Trump
Dnevnik guruja
Komentarji:   6 06.11.2006

Donald in Aleš skupaj v istem članku ... He, he.

http://www.dnevnik.si/novice/dnevnik/210171/


Dodaj komentar


Komentarji:

06.11.2006 @ 20:49 Enes
Kdaj bo komentar s prvega dneva?
06.11.2006 @ 22:31 Aleš Lisac
Jutri napišem. LP
07.11.2006 @ 10:41 Miran
Komentar? Kratek in jedrnat? Možgančki delajo, kljub nizkim zunanjim temperaturam je bilo potrebno vključiti posebno hlajenje ;-)
07.11.2006 @ 14:42 Maja
Ja Aleš, da bi bilo res vse v stilu resničnostnega showa bo potrebno tekmovanju dodati še tedensko TV oddajo;-) Jaz bi jo gledala!
07.11.2006 @ 15:26 petra
...jaz tudi! Sploh ce bi bil med tekmovalci slovenski "Rancic" :) Pa se znano in karizmatično osebnost bi bilo potrebno povabiti za vlogo Donalda Trumpa.(čeprav Donald v ZDA sploh ni priljubljen). Npr. Jonasa :)
07.11.2006 @ 16:46 Gjera
Dobro idejo je dal novinar na koncu članka. Naslednje leto (oz. po končanju tega tekmovanja) se vam vsekakor splača razmislit kaj v tej smeri. Marketing je zadosti "ljudska" zadeva, (ker imamo z njim itak vsi, vsak dan opravka), da bi bil zanimiv. Za spremljat oddajo ne rabiš nekakšnih posebnih znanj ali razumevanj, ker je produkt marketinga itak namenjen navadnemu človeku. Po moje bi bilo gledalcev sigurno zadosti. (Seveda ob pravi/zadosti profesionalni produkciji - ta vsekakor lahko pokvari še tako dobro idejo)
Voditelj bi lahko bil g. Lisac sam. Z javnim izpostavljanjem bi sebi še bolj dvignil svojo profesionalno verodostojnost in obisk svojih predavanj.
Drugače bi pa tudi Jonas bil dobra izbira za voditelja. Še posebej ker verjetno tudi sam išče vrata za nazaj v širši medijski prostor.
Skratka slutim velik potencial v tej zadevi :).
Vso srečo.
na vrh