Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Poletna šola direktnega marketinga 2008 bo!
Seminarji
Komentarji:   0 16.03.2008

Pred tremi leti sem sredi poletja organiziral "Poletno šolo direktnega marketinga". V štirih dneh intenzivne delavnice, sem priznal praktično vse kar o direktnem marketingu vem.

Tri leta pozneje seveda o tej temi vem še več, zato zna biti tokrat še bolj zanimivo, poučno in dobičkonosno. Delavnico bom ponovil tudi to poletje. Če vas zanima, mi pišite. Bo pa zadeva draga. Že pred tremi leti je bila vstopnina 400.000 SIT + DDV. Seveda je veljala Aleševa 100% garancija zadovoljstva.  Ampak vsi (100%) udeleženci so rekli, da se je splačalo.

Včasih pa kaj o direktnem marketingu povem tudi zastonj. Recimo v sredo sem predaval študentom ekonomske fakultete. Dobro, da je bilo predavanje zvečer, kajti cel dan sem ležal doma bolan ...

No zvečer sem bil že pri sebi. Po slikah, vprašanjih in komentarjih sodeč, je bilo študentom všeč. Nekaj slik in mnenje o predavanju lahko vidite tukaj. Pohvala organizatorjem, ki so me vztrajno vabili in na koncu privabili.


na vrh