Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Oglas za traktor
Poučen članek v prilogi Kmečkega glasa. Na sliki vidite star oglas za traktor Waterloo Boy – one man tractor. Že iz imena produkta je jasna ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Direktni marketing po zdravi pameti
Dobre knjige
Komentarji:   9 03.03.2008

NOVA KNJIGA, KI JO ABSOLUTNO MORATE IMETI!

Direktni marketing po zdravi pameti. Avtor Drayton Bird. V slovenskem prevodu. Knjigo morate imeti. Brez izgovora. 

David Ogilvy je izjavil: »Drayton ve o direktnem marketingu več kot kdor koli drug na svetu.«

Je potrebno dodati še kaj?

Vi veste, kako pomembno je znanje. V knjigi so zapisane 40-letne izkušnje in primeri človeka, ki o direktnem marketingu res veliko ve. Podobne knjige v Sloveniji ni. Gre za obsežno delo, ki govori o vseh področjih direktnega marketinga. Česar koli se boste v prihodnosti lotili, v knjigi boste našli pravi odgovor zase.

Knjigo naročite že danes. Na spletu, ali pa kar pokličite Natašo na 080 1509. 

dmbird

Ja, na Dnevniku marketinškega guruja, kar tako brez sramu, prodajam knjigo. Ampak, če vam te knjige ne bi vsaj poizkusil prodati, bi se slabo počutil. Če vam za to knjigo ne bi povedal, bi imel slabo vest. V tem trenutku boste težko našli boljšo investicijo. Res toplo priporočam.


Dodaj komentar


Komentarji:

04.03.2008 @ 13:30 Gregor Cuzak
Draytonova knjiga o direktnem marketingu je pravi biser v poplavi siceršnjega čtiva, ki sliši na temo marketing.
Cela knjiga je izjemna, poglavje o pozicioniranju pa je iz suhega zlata.
Čestitam Alešu in ekipi za prevod.
04.03.2008 @ 16:35 Franci
To knjigo (sicer angleško verzijo ker ta še ni obstajala so celo dali za gradivo na Ekonomski fakulteti)...
Sam sem jo že kar nekaj predal in lahko povem, da je res lepo in predvsem poučno branje.
Ne bo vam žal!
05.03.2008 @ 00:02 Sašo
Se pridružujem Gregorju in Franciju, knjigo sem pred kratkim prejel in je res dobra. Ko sem na hitro preletel poglavja me je kar potegnilo v branje in potem sem bral, bral , bral...

Če želi pridobiti nove informacije, preizkušene metode, učinkovito marketinško pomoč, potem je tale knjiga definitivno za Vas :)

LP
06.03.2008 @ 15:13 Saša Gerčar
Aleš,
So Gregor, Franci in Sašo tvoji bratranci, prijatelji ali zaposleni ;)
No, saj knjiga je dobra, nič ne rečem, ampak na blogu takšnega marketinškega guruja se spodobi reklamo še malce podkuriti, a?
Za vse ostale pa: z Alešem nisem v sorodu, nisem pri njemu zaposlena in pojma nimam sploh kje živi :)
06.03.2008 @ 16:16 Franci
Hmmm..... dobro razmišljaš ;) vendar zase lahko povem, da nisem zaposlen pri njemu in nisem v sorodu in pojma nimam kje živi ;)
Je pa res da tekmujem na Prvaku in sem Aleša že nekaj krat videl .... kar pa ni vplivalo na moje mnenje...Knjigo sem pohvalil zaradi tega ker se mi zdi, da je tega vredna... to je vse ;)
06.03.2008 @ 22:05 Aleš Lisac
Saša, Saša, sedaj si me pa nasmejala. :) Če bi želel reklamo "podkurit", če bi mislil, da komentar na mojem blogu koga prepriča, bi jih lahko sam napisal 10 in se delal, da vsi hvalijo knjigo Draytona Birda ... Ampak tega seveda ne bom nikoli naredil.

Komentiram lahko edino Francijev komentar. Če so knjigo res priporočali na ekonomskem faksu, to ni ravno najboljša referenca. Drayton sam pravi, da je ekonomski faks prej ovira, kot prednost, če želiš biti uspešen v marketingu in biznisu :) He, he. Draytonova knjiga je definitivno dobra. Pomagala pa bo samo tistim, ki bodo tudi kaj naredili, prebrati knjigo žal ni dovolj.
06.03.2008 @ 22:08 Aleš Lisac
Aja Saša še nekaj, Gregor Cuzak piše super blog. Moraš brati, je med blogi, ki jih priporočam. Tvoj blog tudi berem, saj veš da ga ... ampak nekako ni marketinški, zato ga nisem dal med priljubljene :)
07.03.2008 @ 10:43 TjashaG
Tudi jaz sem knjigo naročila. Glede na to kako Aleš na veliko razlaga, da ne smeš pustiti stranke v negotovosti me je močno presenetilo, da sam dela isto napako!

Dva dni od naročila je poteklo pa še vedno ni bilo ne duha ne sluha. Kaj takega se ne spodobi za nobeno spletno trgovino, kaj šele za gurujevo :)
08.03.2008 @ 19:02 Sašo
Saša, na žalost z Alešom nisva v sorodu niti nisem pri njem zaposlen ;)

Bi mi pa bilo vsekakor v veselje nekoč sodelovati z njim :)


LP
na vrh