Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Cilj
Dnevnik guruja
Komentarji:   2 04.11.2007

Človek mora imeti cilj. Če natančno veš kam želiš priti, potem s tem povečaš verjetnost, da boš tja tudi res prišel.

wc_munchen

Nemci so ugotovili, da smo moški pri ciljanju bolj natančni, če nam v pisoar narišejo muho. Da, v vsak pisoar na Munchenskemu letališču so v narisali muho.

Zato, da imajo snažilke manj dela. Nemci so prav gotovo testirali opcijo z in opcijo brez muhe. In pokazalo se je, da muha pomaga. Če ima človek ves čas cilj pred očmi, če ga tako rekoč drži na muhi, potem cilj tudi zadane. :)

Imate cilje? So vaši cilji konkretni? Ste jih zapisali? Jih pogosto pregledate, jih imate (vedno) pred očmi?


 

Komentarji:

04.11.2007 @ 19:25 Lidija
Pri muhi pomaga tudi ubijalski instinkt moških, da je muho potrebno "odplaviti"... :)
No, ampak se strinjam, da je cilje potrebno določiti in iti proti njim, saj če človek še sam ne ve kaj hoče, le kako naj se karkoli uresniči?
Jasne cilje vsem torej...:)
05.11.2007 @ 10:47 tanja
Pri tej novici sem se pa res nasmejala! Včasih se kar sprašujem od kje g. Aleš pobira toliko odličnih idej, ki so vsakdanje in jih lahko vsak "pobere". Resnica pa je, da jih uspe videti sila malo ljudi. Odlični zapisi in ideje!
na vrh