Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Dan Kennedy
Seminarji
Komentarji:   0 30.10.2007

Jutri zjutraj letim v ZDA. Pred mano sta dva tridnevna seminarja. Najprej Dan Kennedy. Spodaj je stara slika, posneta v Clevelandu (OH).

dan_kennedy

Če boste prebrali kakšno Danovo knjigo, ali se udeležili kakšnega njegovega seminarja, ne boste naredili napake. Po tem seminarju, se odpravljam v Las Vegas. Na še en seminar. V Las Vegasu tema ne bo marketing, pač pa leadership. Seminar je nekaj posebnega. Dogajal se bo v puščavi, udeležiš pa se ga lahko, le na priporočilo nekoga, ki je na seminarju že bil.

Po Las Vegasu grem na vikend semiar v Asolo v Italiji. Tema seminarja - reševanje problemov, poslovno odločanje. Zakaj bom v treh tednih za vse tole porabil približno 7.000 evrov samo za kotizacije?

Dodati pa moram še stroške prevoza in hotelov.

Odgovor je amortizacija. Če v vaš avto nič ne vlagate, bo v 15 letih razpadel. Če v zaposlenega ne vlagate, bo po 15 letih njegovo znanje zastarelo. Skratka izobraževanje je vlaganje. In to vlaganje, ki prinaša najvišje donose. V koga pa naj vlagam, če ne vase. Če ne bi vlagal vase, bi izgledao, da mislim, da sem slaba naložba.

In tudi zaradi takšnih rednih vlaganj, je vaš guru čedalje dražji. Ker tisti, ki plačujejo za moje seminarje in moja svetovanja vsako leto dobijo več.


dan

Še naslovnica ene od Danovih knjig z moje knjižne police. Plus link na video, kjer si Dana lahko ogledate.

na vrh