Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Kupiš dva, dobiš enega!
Dnevnik guruja
Komentarji:   1 10.10.2007
Kupiš dva, dobiš enega!

Nicholas Negroponte se je lotil zahtevnega projekta, ki vam bo všeč. Projekt je humanitarne narave. Nicholas se je odločil, da bo otrokom v nerazvitem svetu priskrbel laptop. En laptop na otroka. Prvi laptopi bodo na voljo novembra letos.

Jaz bom ravno takrat v ZDA in bom s pomočjo sestrične poskusil sodelovati v tej akciji.

Sistem bo enostaven. Za 400 dolarjev lahko kupiš dva laptopa. Eden gre v nerazviti svet, enega dobi darovalec. Zadeva bo marketinško zanesljivo delovala.

Ker je cena super, ker je gre za poseben laptop namenjen otrokom – in starši za otroke naredimo vse. In ker gre za humanitarno akcijo. Mislim, da imajo za začetek pripravljenih 5 ali 6 milijonov laptopov, ki bodo po mojem šli za med. Pustil sem svoj e-mail naslov, da me sproti obveščajo o tem, kdaj bodo vplačila možna.

Če mi bo le uspelo priti zraven, bom kupil tri laptope. Pa da ne boste mislili, da gre za kakšen približek laptopa. V marsičem bodo ti otroški laptopi boljši od tistega, na katerega tipkate vi. Če smo pošteni, si moramo priznati, da v 10 letih laptopi niso kaj dosti napredovali. Programska oprema ni nič hitrejša, ekrani še vedno ne delajo zunaj na soncu itd. Pri teh otroških laptopih so te napake odpravljene. Res vam svetujem, da si ogledate prezentacijo Nicholasa Negroponteja.

Oglejte si 17-minutni video, v katerem Nicholas Negroponte pojasni projekt One Laptop Per Child. Odličen video, odlična prezentacija. Pošteno povedano, je Nicholas na tem videu v boljši formi, kot je bil v Ljubljani. Tudi predavatelji izboljšajo svoj nastop v desetih letih. :) Predvsem pa gre za čudovit izobraževalni projekt, ki bo tudi marketinško uspel. Ta zadeva se bo širila z veliko hitrostjo, boste videli. Še link na spletno stran projekta One Laptop Per Child.

nicholasnegroponte_cankarjevdom

V Cankarjevem domu novembra leta 1996: Al Ringleb (CIMBA), Nicholas Negroponte, Aleš Lisac

Komentarji:

10.10.2007 @ 22:29 Matej
Pozdravljen Aleš!
Vidim da spet testiraš...
Ljudje kot kaže ne beremo drugega kot naslov, saj jaz v tem primeru ne.
Zanimiva akcija, sam nimam otrok, bom pa svojega podaril otrokom, ki si ga ne morejo privoščiti. Vsi tisti, ki želite sodelovati v akciji, predlagam, da ustanovimo določen fond ter računalnike podarimo po različnih ustanovah.
Lep pozdrav.
na vrh