Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Pisanje ala Hemingway - rezultati
Dnevnik guruja
Komentarji:   3 01.10.2007

Dobri tekstopisci znajo z malo besedami povedati veliko. Ko so Ernesta Hemingwaya izzvali, da naj s čim manj besedami pove celo zgodbo, je napisal tole:

For sale: baby shoes, never used.

Sedaj pa nagradni natečaj za vas, dragi moji. Povejte svojo zgodbo v sedmih (7) besedah. Na voljo imate torej besedo več, kot Ernest Hemingway.

Bo šlo? Najboljši si bo izbral knjige iz naše založbe v vrednosti 100 evrov. Ali pa recimo najboljši trije. Kako bomo določili najboljše? Bomo glasovali, odločil bom pa potem jaz. :)

Tole sem zapisal 13.9. in skoraj pozabil, da moram razglasiti zmagovalce. Po mnenju skrajno pristranske žirije v zasedbi mag. Aleš Lisac in nihče drug, sem odločil:

Nagrado za pisanje »ala Hemingway« dobijo:

Gregor in ervinator si razdelita nagrado za: »Ponarejen mrtvaški list za pobeg iz JNA«

Sašo dobi nagrado za izjemno nepristranski tekst: »Poglej, povej, se nasmej; Lisac.si boljši je kot Hemingway

Andrei pa za vztrajnost in tale stavek: »Marička, prosim, najdi me! Sem že 40


Več o štirih Hemingwayevih pravilih za pisanje tekstov preberite na copybloggerju.

Nagrajenci pa naj si izberejo knjige in mi pošljejo naročilo po mailu. LP

Komentarji:

02.10.2007 @ 20:08 Aleš Lisac
Tega nisem vedel, čeprav sem ravno pred kratkim gledal film o Leonardu ... Thanks!
03.10.2007 @ 12:15 ervinator
Ola, da sem se znašel med zmagovalci? Hvala, hvala! Pa si bom res nekaj izbral, in sicer dvd "7 turbo idej za povečanje prodaje v vsakem poslu", vključno z brezplačnimi tiskanimi zapiski Aleša Lisaca.
Gregorju torej preostane še 71 evrov nagrade! ;)
04.10.2007 @ 00:21 Sašo
O super, saj ne morem verjeti..
Še v sanjah si nebi mogel misliti da bom izbran za nagrado, jupiii!

Aleš zares najlepša hvala, to mi veliko pomeni; sploh pa glede na to da si ti v Sloveniji največji marketinški guru, pa da izmed vseh primerov izbereš ravno mojega :)

LP
na vrh