Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Intervju
  Poglejte kratek intervju z mano. Nekaj tem iz intervjuja:   Kaj narediti za povečanje prodaje? Kako pripraviti prodajalce, da bodo ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Kid Nation
Dnevnik guruja
Komentarji:   4 19.09.2007
V ZDA bodo danes začeli predvajati nov resničnostni šou. Nastopa 40 otrok, ki jih kamere spremljajo 40 dni. Starost otrok? Od 8 do 15 let. Odraslih ni zraven. Otroci morajo preživeti sami.

kidnation

Zakaj o tej oddaji vsi govorijo? Dva glavna razloga:

1. naredili so nekaj, kar ni naredil še nihče. V šovu nastopajo samo otroci.

2. še nihče ni videl kaj se v šovu v resnici dogaja. Posnetkov oddaj niso pokazali nikomur. To pa medije draži bolj kot kar koli drugega.

Marketinški nauk. Če želiš, da o tebi vsi govorijo - brezplačna publiciteta zna biti koristna stvar - bodi provokativen in igraj na človeško radovednost.

Kaj sicer o tem šovu mislim jaz? Pojma nimam, ker ga še nisem videl. Ampak večina ljudi bo komentirala, ne da bi si zadevo ogledala. Aja, še link. 

Dodaj komentar


Komentarji:

21.09.2007 @ 10:03 ervinator
To je idealna tema za oddajo Trenja. Če imamo otroški parlament, zakaj pa ne bi imeli še otroškega resničnostnega šova. In otroških Trenj. Morda pa bi bila otroška Trenja manj otročja od sedanjih. :)
21.09.2007 @ 15:12 Sašo
Dober komentar ervinator ;)
Res je velikokrat sen naši veljaši ukvarjajo z popolnoma nepotrebnimi stvarmi na povsem otročji način.

LP
20.02.2009 @ 23:29 teja
te šov je meni fejst zakon!!!tau bi pri nas tuj lejko bilo!otroci so face
21.02.2009 @ 12:56 Urška
to je ful dober šov!! jas ga gledam vsako jutro. samo škoda je da je na sporedu zjutraj!!
na vrh