Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Vizitke
Dnevnik guruja
Komentarji:   5 15.09.2007

Selim se v novo pisarno. Zanimiv projekt. Našel sem veliko koristnih reči, knjig, slik itd. Seveda sem tudi napolnil kontejner za star papir. Ob ogromnem kupu vizitk, pa sem se zamislil.

Ponovno sem odkril staro resnico. Slika pove približno toliko kot 985 besed. Imena in priimki na večini vizitk mi ne povedo dosti. Pozabil. Seveda imam vse v računalniku ... ampak tri osebe z vizitk sem vseeno prepoznal takoj.

V celem kupu pa sem našel tri vizitke s fotografijami. Jasno, da sem se takoj spomnil za koga gre.

vizitke

Naročite si vizitke s svojo sliko. Jaz bom to prav gotovo naredil.


vizitke

Naročite si vizitke s svojo sliko. Jaz bom to prav gotovo naredil.

Komentarji:

15.09.2007 @ 23:12 Ziga
In kje bo nova pisarna?
16.09.2007 @ 01:02 Ljubo
ter zakaj tega že nisi naredil ?
16.09.2007 @ 02:14 Sašo
Ja to je zelo v redu če si recimo nek osebni svetovalec, za podjetja po mojem to ni preveč dobra ideja ker moraš predstaviti podjetje ne pa sebe.

Če pogledaš čisto iz vidika teh vizitk ko imaš, recimo da je ta oseba na vizitke nek agent za firmo X, ti pokličeš na zgoraj omenjeno številko dobiš pa čisto eno drugo osebo. Po mojem bi dobil slab vtis o podjetju.
16.09.2007 @ 09:18 dejan vukovic
Hihi...ja res...zakaj je Aleš še nimaš? Preveč zaposlen IMHO...pa verjetno so bile še stare za ponucat...sicer pa kakšno naključje..sam si jo pravkar oblikujem...takšno s sliko seveda, saj ponujam storitve...ubadam se pa bolj s tem kakšno sliko naj dam gor...;D hihi
16.09.2007 @ 16:49 Aleš Lisac
Žiga, nova pisarna je na istem naslovu, v istem nadstropju, samo malo bližje bifeju. :) Moj prijatelj Tom Schreiter bi sicer komentiral takole: "More overhead costs, less money for vacations."

Ljubo ... Zakaj se nisem naslikal na vizitke že prej? Kaj vem, morda zato, ker je moja slika na www.lisac-lisac.si, pa na tem blogu, pa v večini prospektov. Ker si zmotno predstavljam, da me mnogi poznajo ... V glavnem nikoli ni prepozno.

Sašo, posel delamo ljudje. Jaz do sedaj še nobenega posla nisem naredil s podjetjem, s korporacijo. Vedno z neko osebo. Po možnosti z nekom, ki mu zaupam, ga poznam in mi je všeč.
na vrh