Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Intervju
  Poglejte kratek intervju z mano. Nekaj tem iz intervjuja:   Kaj narediti za povečanje prodaje? Kako pripraviti prodajalce, da bodo ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj 1000 kron za 40 minut?
Dnevnik guruja
Komentarji:   9 11.09.2007

Bi plačali 1000 kron (40 evrov) za 40 minutno ogledovanje Prage z avtomobilom?

Odvisno od tipa avtomobila, je pravilni odgovor. Kaj pravite na škodo kabriolet, letnik 1934? Ročni nesinhroniziran menjalnik, 3 prestave.

skoda1

Jasno, da se takšni vožnji nisem mogel upreti. Zakaj spada zapis o tej Škodi med marketinške zapise?

Ker so tisti, ki so se spomnili prevažati turiste po Pragi s starimi škodami in tatrami znali iz nič ustvariti vrednost.

Za počasno in hrupno vožnjo v avtu brez strehe zaračunajo desetkrat več kot običajni taksisti. Boste rekli, da to ni dober marketing? Ista zadeva bi delovala tudi v Ljubljani. Že gledam na internetu, če kdo prodaja kakšno staro škodo.


skoda2

Bom med vikendi vozil turiste po Ljubljani. Za polurni ogled, 60 evrov. Recimo deset ogledov v soboto in 10 v nedeljo, pa bom zaslužil 1200 evrov. V desetih vikendih 12.000 evrov. To bi pa moralo zadoščati za vzdrževanje avta in hrano za šoferja, mar ne? Ok, priznam, poslovni načrt še ni povsem dodelan, ampak po mojem bi bila zadeva lahko dobičkonosna.

Ervinator, daš 10.000 evrov? Skupaj kupiva eno staro škodo?

skoda3

Itak, pa bi lahko namesto mene vozil kakšen študent. Za 3 evre na uro, pa še fino bi se mu zdelo. Samo, da najdem pravo škodo na e-bayu in dobim soinvestitorja za projekt.

Dodaj komentar


Komentarji:

11.09.2007 @ 11:27 dietil
to je pomoje v pragi bolj imenitn, da je škoda. ker je njihova.. pr nas bi se lah edin s kakšnimi jugeci to spravl delat :)
sicer si je pa za ogled Lj bolš sposodit kolo, ker z avto tko nikamor ne moreš. po glavnih cestah je pa brezveze turiste prevažat. fajn bi blo oddajat kakšna oldtimerska kolesa..
11.09.2007 @ 11:33 dietil
aja!
v trebnjem, ker prodajajo škode, majo na parkirišču nove škode, k jim na špeglih visijo cene.na konc je pa parkirana ena oldtimerska škoda, k ji na špeglu visi 50sit..(ne vem, če še)tko, da ti jo poklonijo, sam da odpeleš :)
ma še un znak spredi, na jaguar stil..
pa po moje dela, ker je bla odklenjena, in smo enkrat not sedel in mal stikala pa to probaval :)
n, ta ma 4 prestave.
11.09.2007 @ 13:44 ervinator
Ravno včeraj sem ugotavljal, da imam zdaj na voljo že 15.000 evrov za posel. Turistični oldtajmer za po Ljubljani? Sem za! ;)
11.09.2007 @ 15:22 Peter
Kako to da večina ponuja denar za posel??? Jaz iščem ljudi, zakaj nekdo ne ponuja sebe ali svojih prijateljev ali koga drugega??? Bom malo drugače vprašal: Kje lahko najdem/iščem koga dobrega za delanje posla?
11.09.2007 @ 16:04 pero
Peter jaz sem vedno za posel,piši na pero.pero3@gmail.com.Pa bova videla na čemu sva!
sicer bi pa raje ljudem zaračunaval za sprehod po mestu,manjši začetni stroški ;).lp pero
11.09.2007 @ 21:24 Aleš Lisac
Ervinator, v tale posel bova morala investirat najprej eno kosilo. Sicer pa verjamem, da ti je ideja všeč. Enostaven posel, če ne bo strank in če bo preveč stroškov, nama pa vsaj ena stara škoda ostane za spomin. :) Si že našel kakšen primeren old timer? Praške škode imajo volan na desni ... pri angležih lahko kupiš vse ...
11.09.2007 @ 21:27 Aleš Lisac
Lahko pa narediva delniško družbo. Blogerji, ki to želijo investirajo po 2000 evrov. Postanejo solastniki in poleg dividend dobijo še avto v uporabo en dan na leto. Če bo pa izguba, bodo lahko dokapitalizirali :)
12.09.2007 @ 08:59 ervinator
Našel sem že eno restavratorsko škodo za deževne dneve (ni kabrio). Sam se sicer bolj navdušujem za bmw oziroma za znamko, ki so jo bogati Slovenci vozili v Stari Jugoslaviji. :) In pri Jankoviću bo teba določene stvari zlobirati. Se pomeniva ob kosilu. ;)
12.09.2007 @ 09:02 ervinator
P.s.: Blogerji nimajo denarja - imajo pa preveč časa. ;)
na vrh