Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Drayton Bird
Dnevnik guruja
Komentarji:   1 29.10.2006

Začetek prvega državnega prvenstva v direktnem marketingu je pred vrati. Morda je sedaj pravi čas, da si tekmovalci in vsi mi pogledamo domačo stran človeka, "ki ve o direktnem marketingu več kot kdor koli drug"*.

http://www.draytonbird.com/

Na 457 straneh, boste našli odgovore na 276 marketinških vprašanj, ogledali pa si boste lahko tudi 52 kratkih primerov in 62 člankov. Brezplačno seveda. PRIPOROČAM. Primerno tudi za vse študente, ki pripravljajo seminarske, diplomske ... 

*to, da Drayton ve o direktnem marketingu največ na tem planetu je izjavil David Ogilvy.

Vas zanima, kaj je Drayton Bird izjavil o državnem prvenstvu v direktnem marketingu? www.prvak.si


Komentarji:

02.11.2006 @ 15:22 marketingar
Drayton Bird je res legenda med tržniki. Jasen, enostaven, človek, katerega je vredno poslušati. Aleš, komaj čakam, da se začne državno prvenstvo. Se že veselim prvih nalog :-)
na vrh