Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Brezplačno predavanje in brezplačna knjiga
Lisac Marketing Ekspres
Komentarji:   9 27.07.2007

Dragi prijatelji!

Ja, spet imam rojstni dan. In, kot je sedaj že v navadi, spet častim. Vse, ki me tako ali drugače berete in poznate.

Ampak letos bo zadeva še boljša, kot do sedaj!

Za vas imam dve darili:

brezplačno predavanje in
brezplačno knjigo!

Predavanje bo tokrat eno samo, zgodilo se bo novembra. O podrobnostih boste obveščeni dovolj zgodaj. Zelo verjetno tokrat ne


bom predaval sam, ampak se mi bo pridružil (za sedaj še skrivnostni) gost!

Na predavanju boste prejeli tudi brezplačno knjigo. Katero knjigo? Tudi to je zaenkrat skrivnost. Obstaja pa velika verjetnost, da vam bo knjigo avtor tudi podpisal!

V čem je keč?

Zakaj častim predavanje in knjigo? In kaj morate storiti vi, da pridete na predavanje in da prejmete knjigo?

Zadeva je enostavna. Predavanje in knjigo častim, ker vam želim dobro. Ker želim svoje znanje in ideje deliti z vami. In ker si to lahko privoščim. Vem pa tudi, da je potrebno v moje prijatelje, v moje stranke investirati. Zato torej častim.

Za vas pa imam tokrat eno prošnjo oziroma predlog. Recimo, da sem si tudi jaz zaželel darilo za rojstni dan ... :-)

Predlagam, da enkrat od 27. julija 2007 pa do datuma predavanja v novembru, kateri koli dobrodelni organizaciji nakažete 50 evrov. Če zmorete, nakažite kakšen evro več, če vam ne znese, pa manj. Vsak evro šteje. Potem pa mi kopijo odrezka z nakazilom pošljite po pošti, faksu, mailu (scan). Če iz kakršnega koli razloga ne želite poslati dokazila o nakazilu, tudi prav. Glavno je, da v dobrodelne namene nakažete kateri koli znesek in da mi to poveste. Jaz pa bom za vas pripravil brezplačno predavanje in vam podaril knjigo. Kot vidite želim iz svojega predavanja narediti tudi veliko dobrodelno akcijo.

Ampak ta akcija je popolnoma drugačna, kot vse ostale dobrodelne akcije. V mojem primeru jaz častim vso organizacijo, brezplačno predavam, poskrbim za gostujočega predavatelje, vam podarim knjigo, vi pa nakažete znesek po izbiri (priporočam 50 evrov) dobrodelni organizaciji, ki vam je všeč. Ničesar ne nakažete mojemu podjetju, pač pa neposredno dobrodelni organizaciji - skratka dobrodelna akcija, kjer organizator ne dobi niti evra. Pošteno in zares dobrodelno, mar ne?

Kliknite sem, prijavite se na brezplačno predavanje, zagotovite si brezplačno knjigo. In priporočite to akcijo petim prijateljem. Tudi oni, bodo, če se bodo prijavili dobili vstopnico na brezplačno predavanje in brezplačno knjigo.

Hvala! In še enkrat hvala!

Vaš mag. Aleš Lisac

p.s. Prijavite se še danes in si zagotovite prosti sedež in brezplačno knjigo. Ker bo predavanje samo eno, je število mest seveda omejeno. In pridružite se edini dobrodelni akciji, kjer organizator ne dobi niti evra za svoj trud. Vse gre tistim, ki denar potrebujejo in vi odločate komu!

Komentarji:

27.07.2007 @ 09:44 Lidija
Zelo dobra akcija...tudi za razširitev baze kontaktov :)
Pohvalno...super ideja in izpeljano maksimalno dobro!
27.07.2007 @ 13:51 Aleš Lisac
Nimam nič proti, če še kdo predlaga, dobrodelne ogranizacije, ali osebe, ki jim velja kaj nakazati. Morda, celo naredimo eno podstran, kjer bi zbirali linke dobrodelnih projektov s katerimi imate osebno dobre izkušnje.
27.07.2007 @ 15:42 Zvoni
Jaz imam pa eno vprašanje. Kaj je z obljubljeno knjigo od zadnjič, ko smo pisali mnenja in predloge za blog. Jaz namreč nisem nič dobila.L.P
27.07.2007 @ 17:21 Aleš Lisac
Zvoni, očitno je prišlo do napake. Prosim še enkrat nam pošljite podatke o tem katero knjigo in kam naj pošljemo, pa bomo. lp
27.07.2007 @ 21:44 Biokmetovalec
Eden od pravih naslovov je tudi Zveza prijateljev mladine Moste Polje, Proletarska 1, 1000 Ljubljana.

www.zpmmoste.net
info@zpmmoste.net
01 544 30 43
Kontaktna oseba ga. Anita Ogulin.

Za vsak slučaj. Informacija ni odveč.
27.07.2007 @ 23:46 Ziga
Biokmetovalec, se popolnoma strinjam tudi s tem. Anita je izjemna, ravno nekaj sodelujemo.

Aleš, se javljam kot pomoč za to podstran. Bom pisal tudi Mojci. Sedaj bom sicer bolj v tujini, a vseeno. Bi bilo koristno...
27.08.2007 @ 00:16 www.meglicm.blog.siol.net
Ideja je super. Če te ne moti jo bom objavil na svoj blog in za to zadevo povedal vsem, ki jih poznam (oz. jim bom poslal e-maile). Sam pa bom nakazal denar eni od dobrodelnih organizacij in z veseljem prišel na predavanje. Pa že vnaprej hvala za knjigo in lep pozdrav :):)
27.08.2007 @ 00:18 www.meglicm.blog.siol.net
Ali lahko izbrišeš sliko pri prejšnjem komentarju :) Nisem vedel, da je tako velika, :) sem mislil, da se bolj mala slika prikaže kot avatar :)

Lep pozdrav
27.08.2007 @ 00:18 www.meglicm.blog.siol.net
Ali lahko izbrišeš sliko pri prejšnjem komentarju :) Nisem vedel, da je tako velika, :) sem mislil, da se bolj mala slika prikaže kot avatar :)

Lep pozdrav
na vrh