Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Intervju
  Poglejte kratek intervju z mano. Nekaj tem iz intervjuja:   Kaj narediti za povečanje prodaje? Kako pripraviti prodajalce, da bodo ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Arhitekti in oblikovalci nimajo pojma - še slika
Dnevnik guruja
Komentarji:   6 27.10.2006

Našel sliko pipe o kateri sem govoril, ko sem se spravil na arhitekte. Celotnen zapis o arhitektih, sem objavil 13. oktobra. Če ga še niste prebrali, preberite. Všeč vam bo.

arhitekti so face

Pipa z navodili za uporabo ...

 


 

Dodaj komentar


Komentarji:

27.10.2006 @ 14:45 Robi
hehehehe!!

nasljednič ko grem na obalo grem na ta WC samo, da vidim to pipo, pa še eno pivo bom spil.
27.10.2006 @ 18:49 Peter
Arhitekti dosti krat hočejo z glavo skozi zid in moraš biti kar vstrajen, da naredijo nekaj po tvoje, čeprav si dejansko ti njihova stranka in plačnik.

Obstojajo celo takšni, ki niso pripravljeni delati, če ne bo po njihovo. Potem imaš pa v kopalnici črne ploščice s peskano površino, da se ti vodni kamen ja na daleč vidi :) sej arhitekt tega ne bo čistil...

Za vsakdanje življenje je vseeno oblika sekundarnega pomena in je uporabnost/praktičnost tista primarna.
28.10.2006 @ 16:07 Danilo
Zanima me, kakšno pipo uporablja doma na stranišču in v kuhinji? Sicer pa "znanje lahko dobimo v šoli, modrosti ne", še vedno drži :)
28.10.2006 @ 16:15 Danilo
Po drugi strani, marsikdo bo sedaj šel v to gostilno, pogledat pipo z navodili za uporabo in tudi kaj pojest. To bi bila lahko tudi dobra reklamna poteza, kako se ločit od ostalih gostiln, "Edina gostilna s pipo z navodili za uporabo" :))

p.s. prvi komentar to že potrjuje
28.10.2006 @ 19:26 Dušan
No tudi meni se je zgodilo pred nekaj dnevi v Mariboru (Bowling Strike). Pipa za pogledat čisto cool, uporabna pa prav nič. Tale na tvoji sliki ima vsaj navodila za uporabo. No in ko je ne moreš uporabiti, greš pa z umazanimi rokami ven...

p.s. sem slišal da stane tista pipa 400.000 SIT
16.12.2008 @ 21:37 Aleš Lisac
Evo, skoraj dve leti pozneje, sem našel podobno iznajdbo na Floridi. In zopet sem porabil kar nekaj časa, da sem ugotovil kako odpreti vodo. :)
na vrh