Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Kava ali Prius?
Dnevnik guruja
Komentarji:   3 12.07.2007

Prejšnji teden so si neznanci z ženinega Priusa, sposodili ogledali. Na servisu so imeli ogledali na zalogi. Med ponujenim pa sem izbral kavo.

toyota1

Če bi se mi to zgodilo na mojem avtu, bi na rezervne dele čakal vsaj tri tedne. Je pa tudi res, da Saabov nihče ne krade. Le zakaj? :)

toyota2

Bil je deževen dan na Poljskem ... Na policijo nisem šel. Imam pa račun in fotke in tale zapis. Mislite, da mi bo zavarovalnica tole priznala?


Komentarji:

12.07.2007 @ 22:13 Ljubo
Tale tvoja žena pa res nima sreče...

Najprej motor, potem špegli...

Na zavarovalnici ti bodo vse priznal, če najdeš pravo osebo... Drugače pa ne ker hočejo kak uradni zapisnik, ker pač račun dobiš od kogar koli :)
12.07.2007 @ 22:14 Ljubo
Aja zakaj sabov noben ne krade... Ker si na predavanju povedal da se ti je že 6 pokvaril v enem letu :)

Tatovi se požvižgajo na usluge in prijaznost uradnega servisa :P
12.07.2007 @ 22:18 Ziga
Ampak res, žena in avto... Strinjam se tudi z Ljubom, odvisno od zavarovalnice in zavarovalničarja. Jaz imam enega skoraj v familiji (od moje Monike oče) in se da marsikaj zmenit. Samo sedaj je na dopustu, če ne bo vprašal...
na vrh