Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Intervju s Polono v Financah
Državno prvenstvo v direktnem marketingu
Komentarji:   4 09.05.2007

Lep celostranski intervju z državno prvakinjo v direktnem marketingu v današnjih Financah. Preberite: http://www.finance.si/181282

Ta povezava deluje danes, nisem prepričan, da bo delovala tudi jutri. Oziroma jutri in v prihodnosti bo delovala samo za naročnike Financ.

polona


Komentarji:

09.05.2007 @ 12:01 jurij
Žal tudi danes ne deluje brez registracije!
09.05.2007 @ 14:16 Aleš Lisac
Se opravičujem, očitno vsi niso tako radodarni z vsebino kot vaš guru ...
09.05.2007 @ 16:04 Saška
Jaz sem že šla preko registratorskih muk in sedaj pač dobivam vsako jutro Finančne novice :), ampak Jurij, prav nič blaznega nisi zamudil, če ta članek prebereš kar iz Aleševega scan-a, saj je zadeva popolnoma identična na web-u, in če scan povečaš, se da lepo brati tudi tako.
09.05.2007 @ 22:25 Ziga
Luštno in vsekakor upam, da se Poloni po tem, ko postane mamica obeta super marketinška kariera...
na vrh