Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Kaj bi lahko rešilo Janeza Vajkarda Valvasorja pred bankrotom?
Ste vedeli, da je Janez Vajkard Valvasor poslal letak na več kot 300 različnih naslovov, dobil pa je le 9 pozitivnih odgovorov? Preberite, kaj je ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Polona Kisovec - prva državna prvakinja v direktnem marketingu
Državno prvenstvo v direktnem marketingu
Komentarji:   20 19.04.2007

Polona je premagala vse in se odpeljala z mazdo MX5. Podrobnosti, slike, komentarji itd. v kratkem.

polona_joe

Polona Kisovec in marketinška legenda Joe Sugarman.


Komentarji:

  • Stran
  • 1
  • 2
  •   
19.04.2007 @ 21:10 Igor
Vse cestitke Polona - a ne pozabite - vedno, kadarkoli in kjerkoli boste PRVA drzavna prvakinja v direktnem marketingu.

To je vec vredno kot karkoli, zato vam zelim da dobro, pa kaj dobro - hiper odlicno, vnovcite to titulo v svojem zivljenju.
19.04.2007 @ 21:49 Super Tine
Polona, iskrene čestitke Tebi in vsem tekmovalcem, seveda pa ne smem pozabiti na organizatorja in ekipo, ki so uspešno zaključili projekt in pridno pridobivajo nove moči za DPDM '08
=D
19.04.2007 @ 22:20 Saška
Poloni sem imela možnost osebno čestitati in jo tokrat spoznati še v živo, ne le preko maila (sva si malce dopisovali). Vesela sem, da je ravno ona odnesla prvo nagrado ...simpatična in prijetna punca. Le to nisem sigurna, če je tale cabrio res najbolj priročna stvar za prevažanje vozičkov in otroških stolčkov, saj kot kaže bo Polona kmalu morala prevažati prav te pritikline :)
Aleš, morda pa naslednje leto vplesti tudi kakšno podjetje z opremo za dojenčke ali otroškimi igračami?
Sicer pa hvala za res odlično izpeljano tekmovanje. Danes sem se imela res prijetno in vsem vam (komentatorjem), ki ste kar nekako preferirali zadnjega moškega - Petra, moram povedati, da je fant res zelo simpatičen. Danes smo se s Petrom in Žigom družili in pogovarjali in se dogovorili, da gremo v letu 2008 ponovno v boj!
19.04.2007 @ 23:18 Ziga
Boj 2008 praviš ti, jaz še cincam, predvsem zaradi časa. Ampak očitno grem že zaradi kolegijalnosti... :)

Polona, čestitke še enkrat, Aleš hvala še enkrat, sotekmovalci, hvala še enkrat.
20.04.2007 @ 07:42 miran
Polona Bravo, še enkrat!!!!

No ko tole prebiram in pišem... še še enkrat prijavljam ;-)
20.04.2007 @ 11:56 ervinator
Z veseljem se vam naslednje leto pridružim, vendar mi pravila niso najbolj všeč. Sicer mi gre kar dobro pri ugibanju, kaj je delovalo, ampak nisem pa pripravljen riskirati 200 evrov za filter, ki bi na tak način izločil že takoj na začetku. Boj konkretne pomisleke bom po prvem maju napisal na svojem spletnem dnevniku ...

Iskrene čestitke zmagovalki prvega državnega prvenstva v marketingu! ;)
20.04.2007 @ 13:09 Marko Maher
Bravo Polona, vse čestitke za prvi naslov državne prvakinje!
20.04.2007 @ 20:15 Polona
Hvala vsem za čestitke! Tudi sama čestitam vsem tekmovalcem; mislim, da je bilo že pionirsko sodelovanje na 1. prvenstvu zmaga sama zase. Ko sem se danes vračala iz službe, sem že spustila streho na avtu in občutek je bil fantastičen - odpihne vse skrbi! Je pa res, Saša, kot praviš, da je malce neroden avto za nosečnice - predvsem moje izstopanje iz avta ni ravno damsko :). Le prijavite se na 2. prvenstvo, več vas bo, bolj zanimiv bo boj! Jaz bom pa spremljala nekje iz ozadja in navijala... :)
21.04.2007 @ 06:57 Peter
Vprašanje: a je avto, kot nagrada, v trajno last ali za določeno obdobje (6-12 mesecev itd.)?
23.04.2007 @ 01:24 Lovro
Cestitam in srecno voznjo zelim! LP vsem!
  • Stran
  • 1
  • 2
  •   
na vrh