Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Cena?
V sredo sem med predavanjem na Gea Collegu študentom dal nalogo, naj napišejo 15 izdelkov ali storitev, ki so jih kupili v zadnjih dveh tednih (ok, fantje ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Donald za na pot
Dobre knjige
Komentarji:   7 31.03.2007

Pakiram ... Spet se odpravljam na Poljsko. Jutri me čaka nekaj čez 1000 kilometrov vožnje. In seveda en kup knjig, ki jih bom poslušal med vožnjo.

donald trump

Donald Trump mi bo povedal, kako do bogastva. CDje bom tokrat poslušal drugič. Odlična roba. Čeprav Donald na CDjih v resnici govori morda 20 minut. Ostalo berejo drugi ... Ampak saj je vseeno, Donald je mojster marketinga in promocije.

Aja, na CDjih bom še enkrat slišal tudi skrivnost Donaldove lepe pričeske ... ("Donald tells all on the art of the hair!"). Hm, moram Stevota vprašat kaj si misli o Donaldovi frizuri.


Dodaj komentar


Komentarji:

01.04.2007 @ 11:04 Peter
Mene pa zanima razlika med navadno knjigo in avdio knjigo? Koliko vsebine in kakšno dajo na avdio zapis? V kakšni meri je zreducirano? Seveda, tudi če knjigo berem mi kaj uide. Torej, je možno da me avdio zadeva oropa prave vsebine?
01.04.2007 @ 18:31 Super Tine
Prednost avdio knjige je tudi v tem, če jo posodiš prijatelju vsaj veš, da ti ne bo kak list strgal ven..

Knjiga, ki ni vredna, da bi jo dvakrat prebral, tudi ni vredna, da bi jo enkrat?
=D
01.04.2007 @ 19:14 Simon
Mene pa zanima Ales kaj skoz počnete na Poljskem, če ni skrivnost? :)
02.04.2007 @ 00:00 Aleš Lisac
Evo prispel ... Trumpova knjiga je prebrana v celoti, skratka ni razlike med avdio in navadno knjigo. Obstajajo pa tudi avdio knjige, ki so prirejene - skrajšane. Na Poljskem sem v vlogi svetovalca, marketinškega direktorja na precej velikem projektu. Se bom tudi o tem kdaj razpisal, ko bo kaj za pokazat :)
02.04.2007 @ 23:59 Igor
Kaj pa Paretovo pravilo - v 20% casa naredimo 80% pomembnih stvari?

Ales - vsedete se na avion - tik-tak in ste v Varsavi - seveda medtem lahko
poslusate Trumpa - a tokrat ga res poslusate. Cena - seveda drazje kot z avtom, a ostane toliko vec casa, da se posvetite se druzini, se inzenzivneje blogate, se kak joint venture na domacih tleh napravite (da pokrijete razliko v stroskih), in se vse opravite precej varneje. Medtem se kaksnega davcnega svetovalca najamete,
da vam preracuna smiselnost visjih sluzbenih stroskov in jih optimizira cimbolj v vaso korist.

Zgolj predlog :-)

Opomba:
Poznam Ceha, ki se kadar je potreba po celi Evropi prevaza le z avtomobilom - a s to razliko, da ima po potrebi najetega soferja, ki ni nic kaj posebno placan, da ne bo nesporazumov.
Gospod si je preracunal, da se mu najbolj izplaca, ce kar v avtu dela, doma se namrec dela niti ne pritakne - a je bil svoja leta hiper tako, da je slo
skoraj vse k vragu. Medtem ko se vecina pripravlja na sestanke, projektira ali delegira v pisarnah pozno v noc, on vse opravi na poti :-), doma pa crklja svoja dva otrocicka - in zeno.

Res pa je, da se avionskih letov boji in cetudi se jih ne bi, se ga ne bi dalo
prepricati, da posluje drugace kot v avtomobilu.
03.04.2007 @ 18:07 Aleš Lisac
Igor dober predlog. Žal sem v Lodžu in ne v Varšavi. Časovno je letalo le kakšno uro hitrejše, pa še potem je problem, ker je človek brez avta, opravkov pa veliko. Glede šoferja vse drži, ampak zadeva se splača, le če imaš takšnih poti več. Pa potem se mora človek s šoferjem še ukvarjati. Malo je tistih pravih "zunanjih" šoferjev, ki ne zahtevajo vzrdževanja.
04.04.2007 @ 00:06 Igor
Glede navedenega potem vsekakor vse popolnoma sprejemljivo in optimalno kolikor se pac le da v dani situaciji.
Veliko uspehov seveda tudi na Poljskem - v kar pa sploh ne dvomim.
na vrh