Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Kaj bi lahko rešilo Janeza Vajkarda Valvasorja pred bankrotom?
Ste vedeli, da je Janez Vajkard Valvasor poslal letak na več kot 300 različnih naslovov, dobil pa je le 9 pozitivnih odgovorov? Preberite, kaj je ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Test za vas!
Državno prvenstvo v direktnem marketingu
Komentarji:   24 23.03.2007

Preizkusite svoje marketinško znanje, intuicijo!

Rešite enak test, kot so ga ta teden reševale tekmovalke in tekmovalci na prvem Državnem prvenstvu v direktnem marketingu. 


TEST!

Zabavno, poučno in kar težko … S pomočjo tega testa smo dobili 4 polfinaliste. Preizkusite se! 
Med štiri najboljše na prvem državnem prvenstvu v direktnem marketingu, so se uvrstila kar 3 dekleta. Kdo so polfinalisti?

http://www.prvak.si/tekmovalci_seznam_tekmovalcev_fotografije_izjave/ Komentarji:

  • Stran
  • 1
  • 2
  • 3
  •   
23.03.2007 @ 14:35 ervinator
Prvo vprašanje ne sodi v tak test. Sicer pa se je potrdilo moje prepričanje, da v prodajnem pismu ni pametno nagovarjati s pozicije preveč pametnega ("Vem, da veste!"), ampak bolj delujejo vprašanja, "Ali še niste", "Kaj še čakate", "Ste pozabili", ter časovno omejene obljube. Vračanje denarja za pri nizkih zneskih ne deluje kot magnet, pri višjih zneskih je pa itak samoumevno.
23.03.2007 @ 15:31 Igor
80% - upoštevajoč da je bilo odgovorjeno prvič pravilno.

Mogoče se za sledeče tekmovanje res prijavim :-)
23.03.2007 @ 15:35 Aleš Lisac
Igor, s tem rezultatom bi se uvrstili naprej. Je pa res, da je bilo najprej potrebno priti med 8 najboljših. Ta test je bila edina naloga, kjer je bilo potrebno ugibati, pri vseh drugih nalogah je bilo potrebno pripraviti zmagoviti tekst, zmagovito rešitev. Vsekakor je 80% zelo, zelo dobro.
23.03.2007 @ 15:37 Super Tine
Čestitke polfinalistom in polfinalistkam!!
(90%)
23.03.2007 @ 15:46 Igor
Tine - odlično! Ni kar tako Super spredaj :-)
23.03.2007 @ 15:54 Igor
Glede uvrstitve 3 deklet sploh ni nič nenavadnega - boljši čustveni posluh imajo, kar se odraža tudi v boljši in odzivnejši marketinški komunikaciji. Bravo dekleta.
Radio Ognjišče, Studio Moderna in ostali - upam da veste kaj imate v svojih vrstah in da se to primerno odraža tudi v denarnicah deklet.
23.03.2007 @ 15:58 Aleš Lisac
Super T. ... premagal tudi guruja ...
23.03.2007 @ 16:00 Super Tine
Ha ha ha, Igor, verjetno je le naklučje =D
malo me je zmedel delež odziva po posameznih medijih..
Vsem en sončen primorski pozdrav
=D
23.03.2007 @ 16:04 Igor
Peter - da ne boste mislil da sem na vas pozabil, vam namenjam poseben komentar :-)

Najprej čestitke, nato pa vzpodbuda za vaše področje interesa - "promocijo podjetij na internetu"
V Sloveniji imate še ogromno prostora za to področje - še več pa za primerno komunikacijo s spletnimi obiskovalci in naročniki na e-publikacije, z avtomatizacijo spletnih procesov, optimizacijo spletnih strani, kvalitetnim bloganjem in še in še...priporočam pa da se obrnete v tujino po certifikate gverilskih metod spletnega oglaševanja. V roku 10 let se bo to tudi doma bogato obrestovalo - garantirano :-)

Strokovnjaki pravijo takole za bodoči uspeh na internetu: MANJ JE VEČ. Samo ta manj mora biti močno tarčen in kvaliteten.
23.03.2007 @ 16:14 Super Tine
Opa, to pa ni kar tako,ja Aleš, upravičeno se lahko sklicuješ na olajševalne okoliščine; npr.: Žena me je pogledala z vročim pogledom in mi čisto zmešala glavo...
=D
  • Stran
  • 1
  • 2
  • 3
  •   
na vrh