Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Retorika za podjetnike z Boštjanom Romihom
Seminarji
Komentarji:   1 19.10.2006

V sredo 25.10. bom na Boštjanovi intenzivni delavnici.

Poročilo z delavnice napišem v sredo zvečer. Več o seminarju pa lahko preberete na Podjetnikovi domači strani www.podjetnik.si.

 


Komentarji:

25.10.2006 @ 23:30 Aleš Lisac
Preveč utrujen, da bi napisal dolgo poročilo ... Morda enkrat čez vikend napišem več.

Sedaj vem, da Boštjana tam kjer predava, nimajo med predavatelji samo zato, ker je znan, pač pa ker zna tudi kaj pametnega povedati.

Če bi ga ocenjeval tako, kot ponekod v časopisih ocenjujejo gostilne bi rekel: "Z užitkom konzumirano. Bo ostalo v glavi kar nekaj časa. Odlično investiranih dvakrat 80.000 SIT (poslušala ga je tudi moja žena).
na vrh