Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Kaj bi lahko rešilo Janeza Vajkarda Valvasorja pred bankrotom?
Ste vedeli, da je Janez Vajkard Valvasor poslal letak na več kot 300 različnih naslovov, dobil pa je le 9 pozitivnih odgovorov? Preberite, kaj je ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Ljudski marketing
Dnevnik guruja
Komentarji:   4 27.01.2007

Včeraj sem predaval v Rogaški Slatini na 10. srečanju lokalnih tiskanih medijev Slovenije. Po predavanju je bila degustacija vin ... (jasno :)) potem pa še kosilo. In med kosilom sem se pogovarjal z ljudskim ustvarjalcem Nanijem Poljancem.

corleone

Oglejte si njegovo stran in v četrtek glasujte za njegovo pesem. Corleone poje! Nani si zasluži vaš glas. Zakaj? Za dobro idejo, za štos in ker se je vsega lotil drugače kot običajni pevci.  

Nani mi je tudi podaril katalog Ljudskega muzeja - leta 2005 je postavil muzej samemu sebi. Marketinško zanimiva je tudi njegova pesniška zbirka, ki jo je izdal v dveh izvodih, en izvod je v knjižnici, drug pa pri Naniju. Cena za tako redko pesniško zbirko?


Komentarji:

27.01.2007 @ 13:13 Super Tine
Cena - neprecenljivo

Aja, ko mafijski boter kaj podari, pričakuje tudi "povratnico"..

“Make them an offer they can’t refuse.”

=D
02.02.2007 @ 23:38 Blaz
Tale Corleone je res faca, ampak peti pa ne zna...
03.02.2007 @ 09:54 Sebastijan
A tista, ki si je joške povečala z masažo pa zna pet?
11.02.2007 @ 22:43 natalie
ah, tista ne zna niti masirat, oglej si jo dobro
na vrh